Verksamhetsstöd

Vi hjälper dig med uppgifter som kanske är påfrestande för dina medarbetare, tar för mycket av din tid eller där det finns brist på kompetens.

 

Verksamhetsstöd

Vårt koncept med hållbar fastighetsförvaltning innebär att vi jobbar förebyggande och proaktivt, med hela din verksamhet.
Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda det mesta inom traditionell fastighetsservice och förvaltning. Vi hjälper dig med avflyttnings- och överlåtelsebesiktningar, inventering och kontroll av fastigheten, projektledning av försäkringsskador, underhållsplaner och mycket mer. Kontakta oss så skräddarsyr vi en tjänst som passar just dig och dina behov!

Fastighetskonsulter

Som fastighetsförvaltare vet vi att dina uppgifter kan variera med allt från tillsyn, till reparationer och arbetsledning under en och samma dag. Tillsammans med oss få du mer tid för annat. Vi plockar upp uppgifterna som ramlat mellan stolarna. Med vår kompetens kan du och dina medarbetare alltid vara trygga med att allt blir gjort, även om ni inte hinner. Använd oss som din
högra hand i underhåll- och investeringsprojekt, för att följa upp inköp och kostnader mot budget och resultat eller till löpande underhåll av fastigheten.

Kurser och workshops

Med skräddarsydda kurser och workshops utbildar vi även dig och din befintliga personal i underhållsplanering, bemötande, service och kundnöjdhet. Våra utbildningar riktar sig främst till fastighetsvärdar, miljövärdar, förvaltare, uthyrare och kundservicemedarbetare.